ORGANIZACIJA VJENČANJA

Obratite nam se s povjerenjem

„Ne vjenčaš se s osobom s kojom možeš živjeti – vjenčaš se s osobom bez koje ne možeš živjeti.” (Nepoznati autor)

Pronašli ste osobu bez koje ne možete zamisliti svoj život i odlučili se vjenčati. Planiranje vjenčanja iz snova nije nimalo lak zadatak! No, zato smo mi tu – kako bi vam pomogli da najsvečaniji trenuci vašeg vjenčanja postanu nezaboravni. Hotel Lavica u samom srcu bajkovitog Samobora je savršeno mjesto za vašu svadbenu svečanost, ceremoniju, ručak ili cjelonoćno slavlje.

Prekrasno uređena dvorana, gostoprimstvo, stručno osoblje i dugogodišnje iskustvo omogućit će da se na dan vašeg vjenčanja sve odvija baš kako ste planirali. Kod nas vaši snovi doista postaju stvarnost! Lijepo uređena i klimatizirana dvorana za vjenčanja može ugostiti do 220 osoba. Druženje i doček gostiju može započeti aperitivom na terasi, a uz aperitiv možemo poslužiti zalogaje po želji.

Jedinstven ambijent, kao i sama okolina hotela Lavica, sigurno će biti ugodna kulisa za druženje. Ono na što smo posebno ponosni su naša kuhinja i vrhunska svadbena jela. Namirnice nabavljamo isključivo s vlastitih farmi i lokalnih OPG-ova. Naši kuhari rado će vas savjetovati i prilagoditi se vašim željama, ovisno o tome želite li uključiti neke posebne namirnice ili vegetarijanska jela.

Svadbene svečanosti u Hotelu Lavica

Poučeni dugogodišnjim iskustvom učinit ćemo Vaše najsvečanije trenutke nezaboravnim. Nastavite obiteljsku tradiciju, ili je sada započnite u prekrasnom ambijentu našeg hotela. Obratite nam se s povjerenjem i možete računati na vrijednog partnera u organizaciji vašeg vjenčanja!

Pogledajte ponudu naših bogatih svadbenih menua, ili sami osmislite jelovnik za svoje goste, naši kuhari rado će Vas savjetovati, i pretvoriti svaku želju u stvarnost. Lijepo uređena i klimatizirana dvorana za vjenčanja može ugostiti do 220 osoba.

Druženje započnite aperitivom na terasi, a uz aperitiv možemo poslužiti i neki zalogaj. I za kraj, za sve goste je osiguran parking te za mladence gratis noćenje sa doručkom u hotelu. Obratite nam se s povjerenjem u organizaciji vašeg vjenčanja!

Mail: info@hotel-lavica.hr

Telefon: +385(1) 3368 000