VIŠE O NAMA

Dobrodošli u naš hotel

Hotel Lavica je hotel duge tradicije,  nalazi se u samom srcu  Samobora, jednog od najomiljenijih i najstarijih izletničkih mjesta u Hrvatskoj,  svega 25 km od grada  Zagreba, u  blizini starog grada, među platanama, pokraj samoborskog muzeja. Sve sobe hotela Lavica su opremljene novim namještajem, kupaonicama sa SOS signalizacijom, TV prijemnikom, telefonom. Na raspolaganju Vam stoje jednokrevetna, dvokrevetna i trokrevetna soba, te apartman.

Restoran hotela Lavica rustikalno je uređeni a la carte restoran, sa bogatom ponudom domaćih jela i pića sa dugom tradicijom. Sa ponosom ističemo da sami proizvodimo većinu mesa i povrća iz naše ponude na eko farmi gdje imamo, između ostalog, i uspješan uzgoj  svinja, ovaca te angus goveda.

Za svadbene svečanosti, obiteljska druženja,  konferencije, bankete, velike poslovne susrete i prezentacije na usluzi Vam stoji dvorana hotela Lavica. Dugogodišnje  iskustvo u planiranju svadbenih svečanosti čine Vaš najsvečaniji trenutak nezaboravnim. Nastavite obiteljsku tradiciju ili je svadbom sada započnite. Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u naš hotel gdje gostima nudimo pravi osjećaj doma .

Pokoljenja prolaze, a naša Lavica uvijek ostaje Vama na usluzi!