OKUSITE TRADICIJU
HLADNA PREDJELA
- Domaća kuhana šunka s hrenom
- Pršut, masline
- Zakuska Lavica (domaća kuhana šunka, samoborska salama, kulen)
- Zakuska Samobor (domaća kuhana šunka, samoborska salama, kulen, tvrdi sirevi)
- Sir i vrhnje
- Tvrdi sirevi (razni sirevi)
- Hladna plata Lavica za 2 osobe (pršut, šunka, samoborska salama, tvrdi sirevi, panceta)
- Proljetna salata Lavica (miješana salata, jogurt umak, piletina ili tuna)
TOPLA PREDJELA
- Pohani sir
- Punjeni šampinjoni
- Jaja sa šunkom
- Zapečeni štrukli
- Spaghetti Bolognese
- Njoki sa sirom
- Tortelini sa vrhnjem i pršutom
- Pappardelle sa gljivama
- Zeleni rezanci sa vrhnjem I pancetom
- Linguini sa gamberima
- Farfale sa lososom
- Rižoto s gamberima I povrćem
JUHE
- Štruklova juha
- Krem juhe (povrće, rajčica, gljive)
- Goveđa juha sa rezancima
- Juha od miješanih šumskih gljiva
- Samoborska gulaš juha (gljive, panceta, krumpir)
SPECIJALITETI KUĆE
- Plata Samobor za 2 osobe (teleči bečki odrezak, teleči medaljoni u umaku od šampinjona, teleči medaljoni zapečeni sa sirom, okruglice od sira, šampinjoni na žaru i kuhano povrće)
- Plata Lavica za 2 osobe (Punjeni pileći file, pariški odrezak, svinjski kotlet na žaru, okruglice od sira, šampinjoni na žaru i kuhano povrće)
- Lungić u špek mantilu (slanina, gljive, krastavci, tamni umak)
- Punjeni lungić (sir, šunka)
- Biftek u zelenom papru
JELA PO NARUDŽBI
- Pureći medaljoni u umaku od šampinjona
- Biftek sa pancetom i sirom
- Teleći medaljoni u umaku od šampinjona
- Zagrebački odrezak
- Bečki odrezak
- Pohani pileći file
- Lignje, pržne ili na žaru
- Pastrva u kukuruznom brašnu
- Orada / Brancin
- Samoborski kotlet
- (kare s kostima, umak od češnjaka)
- Pariški odrezak
- Pureći medaljoni u umaku od pršuta i kadulje
JELA S ROŠTILJA
- Ražnjići
- Ražnjić “Lavica”
- (junetina, svinjetina, piletina, povrće)
- Pečenice
- Svinjski kotlet
- Lungić na žaru
- Miješano meso
- Naravni odrezak (svinjetina)
- Pileći file na žaru
- Punjeni pileći file
SALATE
- Zelena salata
- Miješana salata
- Miješana salata sa sirom
- Grah salata
- Paprika
- Krastavci
- Rajčica
- Cikla
- Feferoni
- Zelje salata
PRILOZI
- Muštarda
- Dinstano kiselo zelje
- Okruglice sira
- Ajvar
- Riža
- Kuhano povrće na maslacu
- Prženi krumpirići
- Šampinjoni na žaru
- Tjestenina
- Domaći mlinci
- Povrće na žaru
- Kroketi
- Njoki
- Kuhani krumpir sa blitvom
- Hren
- Kečap
- Majoneza
- Kruh-2 kriške po osobi
SEZONSKA JELA
- Samoborska češnjovka
- Krvavice
- Omlet od vrganja
- Vrganji pirjani s kukuruznim brašnom
- Rižoto od vrganja
- Naravni odrezak sa vrganjima
- Biftek s vrganjima
SLASTICE
- Palačinke “Lavica” (breskve, sladoled,šlag, preljev od čokolade, preljev od šumskog voća)
- Palačinke sa džemom
- Palačinke sa čokoladom
- Palačinke sa orasima
- Palačinke sa sladoledom
- Wine Chateau
- Sladoled
- Sladoled sa šlagom
JELA KOJA JE POTREBNO NARUČITI RANIJE
- Teleća koljenica
- Teleće pečenje
- Zeleni rezanci sa plodovima mora
- Punjena patka Lavica s mlincima
- Odojak, Cochinillo (Suckling Pig), Spanferkel
- Pečeni buncek
- Punjena teleća prsa
- Junetina u umaku od povrća
- Junetina na lovački
- Goveđi file u tamnom umaku
- Punjenen tikvice sa povrćem i sirom
- Janjetina , Lamb, Lamm
- Pečena purica / patka
- Janjetina i krumpir u umaku od ružmarina
- Pekarski krumpir
- Štrudla od jabuka ili sira
- Kremšnita